Attraktioner og seværdigheder i Vestsjælland og omegn

Vi præsenterer her et udvalg af de mange spændende attraktioner og seværdigheder, som I kan finde i Vestsjælland og omegn. DanCenter giver tilmed rabat på entrébilletten til en stor del af attraktionerne.

Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm er Danmarks eneste sporvejsmuseum med en samling på op imod 80 sporvogne, 3 trolleybusser og 35 veteranbusser. Kør med sporvogn på museets egen bane.

BonBon-Land er en af Danmarks mest kendte og sjoveste forlystelsesparker. Med mere end 70 forlystelser er der forlystelser forenhver smag. Når indgangen er betalt er alle forlystelser gratis.

Geomuseum Faxe ligger smukt på kanten af Faxe Kalkbrud, der er Danmarks største aktive kalkbrud. Kalken er resterne af et 63 millioner år gammelt forstenet koralrev, og man kan finde over 500 forskellige slags fossiler dernede.

Fra hele Vestsjælland er der hurtige forbindelser til Jylland via Storebæltsbroen og fra Sjællands Odde med Molslinien. Rabatbilletter til LEGOLAND kan købes på DanCenters lokalkontor.

Rabat til attraktioner i Danmark
DanCenter giver rabat til en række attraktioner og seværdigheder i hele Danmark. Se hvilke attraktioner I får rabat til her - Rabat til attraktioner.